aktuality
o nás
sponzoři
fotogalerie
archiv
Pakulturní Knihotoč
Benefiční koncerty pro Kostel sv. Jana Nepomuckého ve Vyklanticích
Familiae genealogia - Po stopách našich předků
maillist





odhlásit odběr
Facebook sociální sítě

Alasdair Bouch |  7. 10. 2017 | Kavárna JANKL | Pacov

Alasdair Bouch (UK)

... opět v Pacově

Kapacita kavárny je omezena! Chcete-li mít jistotu, že si na koncertu sednete (nebo se alespoň vejdete), rezervujte si místo v Kavárně JANKL osobně, pošlete nám mail (pakultura@gmail.com), nebo zavolejte na telefonní číslo 777 139 966.

Pakultura o. s. již po čtvrté uvede koncert Alasdaira Bouche, přijďte se s namí budovat tuto pěknou tradici!

Kdy, Kde, Jak?

KDY: 19.00, sobota 7. 10. 2017
VSTUPNÉ: 100 Kč
MÍSTO: Kavárna JANKL
FB: www.facebook.com/events/1850661748577373/

Alasdair Bouch (UK)

Alasdair Bouch je anglický singer-songwriter. Muzikantem na plný úvazek se stal teprve před 6 lety, ale s vystupováním jako frontman má více než 20 let zkušeností. Během této doby si vytvořil pověst jako zpěvák s nezaměnitelným hlasem. Jeho styl je těžko definovatelný; mísí se v něm alternative-folk, melodický rock a hard blues. Jelikož je Alasdair světoběžníkem s kytarou v ruce, je jasné, že se v textech objevují zkušenosti, které při jeho dlouhých cestách prožil. Během posledních let hrál Alasdair běžně 150 vystoupení ročně, a to jak na samostatných koncertech, tak i na festivalech.

Pravidelně navštěvuje Německo, Rakousko, Polsko, Francii, Belgii, Velkou Británii, Švýcarsko a také Českou republiku. Jeho debutové folk-bluesové album First Person Singular, druhé soul-rockové album Second-Hand Lullabies a později také třetí rock-bluesové album Third Time Lucky doslova svedly posluchače. V současnosti je Alasdair na turné k jeho aktuální alternative-folk desce Go Forth!. Tato čtvrtá deska je plná songů, které by dokázaly dojmout i toho největšího pesimistu. Jeho intimní a vášnivé živé koncerty ohromily široké obecenstvo a nenechaly ani nejpřísnější kritiky na pochybách o tom, že Alasdair patří ke světové špičce.

Koncerty Alasdaira Bouche jsou skvělým odpočinkem od starostí všedních dnů. O tom jak skvělý je Alasdair hudebník se mohou přijít přesvědčit všichni ti, co milují duchaplné texty a anglické písničkářství.

Řekněte o této stránce svým známým

Řekněte o této stránce svým známým na Facebooku! Řekněte o této stránce svým známým Twitteru! Řekněte o této stránce svým známým GooglePlus! Sociální sítě - sharer



PAKULTURA z. s.http://www.pakultura.cz© 2012-17admin